Före och efter

Det här med före- och efterbilder. Att man är så dålig på att ta sådana! 

Här är i alla fall en bild på hur det såg ut i kalvlagårn just när jag hade dragit igång den årliga stortvätten. Det där momentet när man precis har börjat och det ser värre ut än någonsin. Självaste avgrundstöket innan det vänder och blir finare igen.

Efter några svängar med högtryckstvätten såg det genast bättre ut.

Alltså man ser egentligen inte hur stor skillnad det är. Jag borde ha filmat kanske? Ska tänka på det nästa gång. Men det är faktiskt jättefint i verkligheten. Man får komma och hälsa på och se det på riktigt!

En jobbig sak är att jag har gammellagårn kvar att tvätta. Där vill jag INTE filma men jag kanske skulle ta några bilder ändå.
Jag började lite idag men det är mycket kvar. Det är skitigare och inte lika lättstädat där. Det tar orimligt lång tid och man måste dessutom skrapa ut allt vatten eftersom det inte finns avlopp eller gödselränna. Men skam den som ger sig, i morgon ska det ske!