Rymlingar och ett älglotteri

En dag med lite vanligt jobb till att börja med. Som att stänga in småtjurarna för att skrapa gången, vända ryggen till i tre sekunder och sedan se dem springa omkring ute igen.
Det är så konstigt! Ibland lyckas grinden gå igen när de är inne på bädden och då står de där och ser olyckliga ut och tror att de inte kan komma ut. Men när man stänger in dem, då kan de minsann öppna och gå ut själva! Måste verkligen ta och fixa en ny kedja till den där grinden!

Snabbfotat mitt i språnget!

På eftermiddagen var jag till min mor och fick hjälp med att fålla upp en klänning och ett par byxor. Himla behändigt och bra. Fick även tekakor med marmelad. Och en till klänning! Givande besök!

Tog tyvärr inga bilder på klänningar eller andra sömmerskeprojekt, blev en kalvbild som vanligt i stället.

Nu är det dags för ett sista litet ryck ute hos djuren. Sedan ska jag springa genom duschen, försöka fånga in mitt vilda hår samt kleta lite svart på ögonfransarna. Lite stil måste det vara för ikväll ska jag till Jämtland med ett trevligt gäng. På något som heter ”Storåsnatta”! Jag vet inte så jättemycket om det här men det känns spännande! Dans, öltält och älglotteri utlovas! Det senare ska visst innebära att man har chans att vinna en fjärdedels älg. Perfekt! Jag ska köpa lotter!

Som jag ser ut när jag är ren och icke lagårdsklädd. Kan man se ut ungefär såhär om man ska till Jämtland tro?