En blöt kväll

Jag tyckte väl att det var lite dåligt vattentryck i ladugården i kväll.

Det hade såklart sin naturliga förklaring. Saker har ju ofta det. Naturliga förklaringar alltså.

Denna gång var det en vattenkopp i Hangarn som var boven i dramat. En sprint hade kommit på sned och vattnet måste ha stått och runnit flera timmar.

De är väldigt bra de här Sueviakopparna. Men saxpinnarna som låser den genomgående sprinten lossnar lätt, jag gissar att tjurarna biter på dem. Sprinten brukar sitta fast bra ändå men ibland kan den komma ur läge.

Det var blött från mitten av gången där den trasiga koppen finns och nästan ända ut. Inte kul! Men skönt att det var lätt åtgärdat och tack och lov har vi inte samma skriande vattenbrist här som i andra delar av landet. Då hade en sådan här sak kunnat vara en riktig katastrof.

Många liter vatten… Det som ser ut som ett eldklot är hjullastaren med påslagna lysen!