Sittande kalv och ett trevlig besök

Idag fick vi besök av två bloggläsare som hade vägarna förbi. En pappa och en hund var också med. Himla trevligt var det! Tack för att ni kom!

Det är bra med blogg. Dels får man lära känna nya människor och dels kan de som hälsar på vara lite förberedda på vad som väntar dem. Som med den där vattenläckan jag skrev om igår. Det var liksom ingen överraskning att det var blött och smetigt och lite kaos här för det hade ju redan gått att läsa om. Jättepraktiskt!

För övrigt har det varit en vanlig dag här på gården. 
Håkan har kört hem balar, jag har jobbat med djuren och Danne har grejat med maskinhallsbygget samt varit till stan och lagat en tand. Dagens bilder visar dock bara djurskötseln, men det är ju inte det sämsta.

Det är Elias som har fotat.

Kalvarna på ”balkongen”, eller ”ballen” som vi säger, får sin kvällsmjölk.
-Hello!! Jag har en jättestor, oformlig overall men är glad ändå!!!
Kalvarna i nylagårn serveras.
Här kan man gärna föreställa sig ljudet av fjorton småkalvar som smaskar i sig varm mjölk. Jag kan berätta att det låter fantastiskt gott!

Och titta här då. Vi känner alla till den här känslan, eller hur!? När man är väldigt hungrig men inte riktigt vill kliva upp.  När sängen är som skönast och man önskar att någon bara kunde komma med en stor tallrik stekt potatis, ägg och skinka. Och att man fick äta utan att behöva göra mer än att räta upp sig en aning.

Lite samma här tror jag. Gott med mjölk men varför kliva upp när man kan halvsitta!?