Hemma med en flaska Yes

Lantmännenmöte hemma i vårt vackra Sundsvall.

Regn och rusk men med den här utsikten. Inte illa!

Vy från parkeringen på Södra berget. Mäktigt tycker jag!

Det var trevligt som vanligt och vi hade riktigt bra diskussioner om ägarfrågor och kooperation. (Jag har äntligen lärt mig att stava till diskussion förresten, heja mig va?)

Dessutom har vi ätit god mat och jag har fikat alldeles för många glutenfria muffins. Eftersom det fanns glutenfria muffins. Och om det finns glutenfria bakverk, ja då äter man dem. Det är ren logik och inget att tjafsa om. Degmagen och sockerkomat som kommer på köpet är bara att finna sig i.

På vägen hem skulle jag köpa en whiteboardtavla till det nygamla fikarummet. Jag tänkte även investera i några tröjor samt ett par arbetsbyxor. Kanske också nya gummistövlar.

Jag kom ut ur affärn med den här…

Det har visat sig att jag är lite vek när det kommer till stadsluft och att jobba stillasittande. Jag blir så vansinnigt trött och slut efteråt! Då kan det hända att kraften bara går ur sådär när man ska shoppa loss. Lika bra att fara hem till de här typerna i stället!

Nu har jag varit ensam med datorn i ett någorlunda tyst rum en stund. Tankat energi via sms med en vän samt bockat av några grejer på att göra-listan.

Nu blir det matlagning, djurjobb och prat mä nå kaaarlar!