Blötregn och transportsadister

Jag sitter i soffan med benen på en handduk. För att jag är skitig och behöver duscha men saknar varmvatten. Kroppen värker, rätt skönt faktiskt, och ögonen svider.

Det har regnat något vansinnigt här. Trist och besvärligt och deppigt. Minst sagt. Det är inte kul just nu.

Påhälsning av svanar piggar upp lite. Det här gänget kommer ibland och tar ett par varv i vår lilla damm.

Några andra bekymmer har också inträffat vid sidan av skitvädret. Bland annat hanteringsskador på gods som fraktats med Schenker. Igen. Inte första gången och troligtvis inte sista. Man blir både arg och ledsen. Och besviken. För att det uppenbarligen är svårt att visa respekt och hantera saker lite varsamt. Den här gången var det ett rör till en spannmålsskruv som var knäckt när det kom fram. Det innebär att vi inte kan byta ut den trasiga skruven och då kan vi inte få fram spannmålen till det lager som inte redan är fullt. Och om vi inte kan lagra in spannmålen, ja då är det inte så stor mening med att tröska över huvud taget. Sådant här ger konsekvenser! Det kostar tid energi och inte minst pengar!

Kanske läge att någon tar en titt på den här gamla filmen? Tror den kan vara aktuell även idag fast den har ett par år på nacken.

Nu äggmacka och kaffe. Hoppas alla har en bra kväll.