Vad är det i lådan?

Eller lådorna. Det är ju faktiskt två stycken. 

Transportskadade såklart, kan man förvänta sig annat? Men innehållet hade tack och lov klarat sig denna gång.

Jag tror jag skriver ”tack och lov” rätt ofta förresten… Visst gör jag det? Säg till om det är irriterande!

Nåja, vad som fanns i lådorna? Jo, ett tält!

Vi ska fixa ett högst provisoriskt boende åt några av de yngre kvigorna. Om vi bara får ihop den här byggsatsen, helst utan att någon vill skiljas eller bli särbo, så har de snart nytt tak över sina huvuden.

Jag känner lite skräck inför att montera ihop ett stort tält med sjukt många delar. Det är tur att vi har Håkan, och dessutom praktikanten Jesper. Jag tror inte jag och Danne ska göra det här själva…

Vi tapetserade ett rum ihop en gång och det är väl en sådan där klassisk samarbetsövning som antingen ska kunna stärka eller söndra en relation. För oss gick det rätt bra. Men vi tänker INTE utmana ödet genom att göra det igen! Det var inte det roligaste vi gjort kan jag säga.

Jag har faktiskt inte varit med alls på det här tältprojektet än så länge. Jag var där och kollade lite i början bara men det är kanske lika bra att jag håller mig undan?

Idag har jag haft kontorstjänst och varit iväg och handlat lite. Linnea fyller 13 år i morgon så då ska vi ha presenter och lite gott att äta! Fikat har hon bakat själv. Jag tycker det ser riktigt bra ut!