Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma igen efter en intensiv men ack så rolig helg i Lycksele.
Lantmännens medlemsträff blev en fullträff. Lång tids planering mynnade ut i glädje, skratt, intressanta samtal och fin gemenskap. 

Jag har sällan kramats så mycket och träffat så många fina människor på en och samma helg. Och jag har nog aldrig känt mig så glad över att tillhöra en arbetsgrupp som jag gjort under den här processen. Det har varit en fantastisk erfarenhet att vara med och arrangera det här eventet och jag är djupt tacksam över att jag har fått lära känna Hasse, Dick, Ronny, Gösta, Pär och Daniel. Tack, tack, tack!

Jag återkommer med bilder på alltifrån paneldebatt till dans på bord lite senare. Här är i alla fall mina Lantmännengröna naglar.

De är förvisso rätt långt ifrån den rätta lantmännenkulören men de är i alla fall gröna!
De är förvisso rätt långt ifrån den rätta lantmännenkulören men de är i alla fall gröna!

Just nu försöker jag landa i min vanliga vardag vilket inte är jättelätt. Jag känner mig gråtmild och hudlös. Uppfylld… och samtidigt väldigt tom. Men jag är glad. Tack alla som kom!