Lucka nummer 24: GOD JUL!

Tack alla som läser den här bloggen. Nu öppnar vi sista luckan i julkalendern och bakom den finns Danne och jag. Vi står bakom en alldeles fruktansvärd balgrip som mina föräldrar hade en gång i tiden. 

unga

Året var 1998. Danne var 19 år och gjorde lumpen på KA5 i Härnösand. Jag var 15 och gick i skolan.

Tidigare idag försökte vi ta en likadan bild så det skulle bli lite förr och nu-effekt. Men det var inte så kul för vi såg mest gamla, tjocka och tråkiga ut! Konstigt! Jag som tycker vi är både snyggare och roligare nuförtiden jämfört med förr! Märkligt det där med tanke och verklighet.

Det får bli en bild på Linneas fjälkko i stället. Hon heter Gicklan och är en mycket speciell liten kviga. Klok och underfundig och alldeles perfekt när man behöver någon som kan hälsa GOD JUL från oss i Nysäter!

fjall

Frid, kärlek, skratt och en stor skopa lugn och ro önskar jag alla där ute denna fina julafton. Om jag inte äter ihjäl mig eller något så hörs vi snart igen!