Mellandagsläge

Hej, hej. Här kommer en liten lägesrapport nu när julen är i det närmaste överstökad. Ett stappligt och svajigt ”vanligt” blogginlägg efter den långa julkalendern. 

Hoppas alla har haft en bra jul utan magsjuka, familjebråk och jobbiga återträffar med dryga hemvändare på krogen.
Jag har inte haft några av ovanstående bekymmer men jag kan villigt erkänna att jag befinner mig i ett lite halväckligt vacuumläge just nu. Julen var bra, det är inte det. Den var riktigt bra och allt var trivsamt och trevligt. Vi har haft fina dagar och jag är väldigt nöjd på alla sätt. Men de här mellandagarna alltså..! Man är skittrött eftersom man inte direkt blir piggare av att vara slö över julen. Så man går liksom fortfarande på någon sorts helg-halv-fart känns det som. Men samtidigt är det ju vardag nu… på något vis…fast ändå inte. Konstigt. Jag blir så förbannat rastlös! Och så slänger jag mig i närmaste snödriva för att jag är trött i benen.

sno4

Idag har jag betalat räkningar och gjort annat som behövde fixas inför årsskiftet. I morgon blir det lite mer men nu är det i alla fall uppröjt och fixat bland alla papper vilket är himla skönt.

Vårt största projekt just nu, eller Dannes stora projekt, är att hantera all snö vi har fått. Det har kommit hur mycket som helst de senaste dagarna och vi är väldigt glada för den fina multiskopa vi har. Det blev ingen bild på den men den är bra!

sno2 sno

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och är så sjuuuukt kaffesugen. Måste prompt ha en kopp. NU! Vi hörs!