Hårklippnings-vindrickar-kväll!

De som biter ner naglarna till köttet i väntan på bilder från verkstadsbygget får ta en Valium och vänta lite till. Jag har inte tagit några bilder tyvärr. Inte heller har jag mätt flakkåpan som jag vill sälja!

Däremot har jag gjort så fint i gammellagårn så jag tror jag smäller av! Eller det var väl lite att ta i kanske men det blev en väldig skillnad, så mycket kan man säga. Och jag är glad att jag fortfarande kan känna mig så nöjd över en sådan sak. Att det finns  så mycket arbetsglädje ändå. Det värmer med tanke på att jag faktiskt kan vara ganska less ibland.

Idag är det en bra fredag för jag har min syster och hennes barn här. Och vi har vin också, och choklad och chips. 

chips

Saker vi kommer att göra de närmaste timmarna är att dricka nämnda vin, äta alla de där godsakerna, prata om sådant som hände när vi växte upp, skratta, prata om karlar, drömma oss bort till en varm ö samt diskutera hur det hade varit om vi hade varit unga i Amerika på 80-talet.
Kanske kommer jag även att få en ny frisyr. Hon har börjat lite med övriga familjen.

klippa

Kan bli hur spännande som helst! Trevligt känns det än så länge. Skål!