Alla hjärtans underbara, romantiska dag

Idag var det alla hjärtans dag. Självklart skulle det firas. Jag menar, man är väl inte bitter på nåt vis? Avundsjuk på alla som ger varandra rosor och presenter och ligger i fluffiga sängar och följer varandras läppkonturer med fingertopparna hela dagen?

Jag och Danne hade såklart en underbar dag i kärlekens tecken för vi vill jävlar inte vara sämre än nån annan. Såhär var det:

Vi njöt först av en härlig frukost bara vi två (drack kaffe och kände det där ljuvliga vakuumet som infinner sig när ungarna har gått till skolbussen).

Sedan sände vi längtansfulla blickar mellan varandra under hela förmiddagen (hejade lite käckt när vi möttes på gårn med traktorer och högafflar).

Efter det åt vi en romantisk måltid (en rejäl lunch i Stöde i samband med att vi hämtade kalvar).

Sen överraskade Danne plötsligt med ett djärvt närmande i bilen, mitt på blanka dagen (jag trodde det var ett närmande… han satte egentligen bara ner sin kaffemugg mellan mina lår för att kunna köra bil utan att spilla… men det kändes som ett närmande först).

När vi kom hem fortsatte dagen med olika överraskningar (bland annat en påminnelse från Skatteverket om att skicka in löneuppgifter) och när kvällen kom reste vi bort tillsammans (till församlingshemmet i Kovland).

Nu ska vi snart gå och lägga oss (bland katter, ungar och knöliga kuddar) och det ska bli så underbart skönt (att sova alltså).

Hoppas alla andra också har haft en helt fantastisk Alla Hjärtans Dag!