På fjärde dagen uppstånden igen…

5 mars, 2018

Det blev en liten bloggpaus här men det är sådant man får ta med i beräkningen.

Jag tänker ibland att jag borde göra som proffsbloggarna och skriva en massa saker i förväg som man kan lägga ut när man inte riktigt har tid eller kraft att blogga, men det blir sällan så. I gengäld är de inlägg ni får helt pinfärska. Direkt från mina blödande fingrar!

Idag ska jag visa hur det går med vårt ordning- och reda-arbete. 

Jag har investerat i eltejp i olika färger och märkt upp alla redskap. Jag hade sprayfärg förut och kom inte så mycket längre än till nylagårn men nu har jag bytt upp mig till tejp och sett till att allt är märkt och ställt på rätt plats.

Rött i Nylagårn

rott

Blått i Gammel

blatt

Randigt i Hangarn

rand

Det är nästan magiskt vilken effekt det blir mentalt! Man blir mycket mer benägen att ställa tillbaka allt på rätt plats. Och om man känner sig lite allmänt slarvig och dålig så kan man alltid ställa sig med armarna på ländryggen och väga lite på fötterna och nöjt konstatera att man i alla fall har en jäkla ordning och fin färg på redskapen sina!

Annars då? Jo, ett litet drama med en tjur som är har ont i bakbenet samt en övning i att helt utan framgång lasta torv i en halmrivare. Jag får återkomma om det.

Hoppas alla har haft en fin helg och en bra start på veckan!

Det här med torven alltså
Ganska trött då