Ganska trött då

I morse blev jag väckt extra tidigt av en dotter som behövde hjälp med att plugga inför ett prov. Jag var så sjukt trött!
Jag släpade mig upp, fixade kaffe, damp ner i soffan, kikade i boken bland bokstäver som bara hoppade och så ställde jag några frågor som eventuellt kan ha varit relevanta. Jag var så trött att jag passade på att sova medan hon sa svaren. Då är det illa!

Sedan piggnade jag till lite och snart var det var dags att lasta tjurar på slaktbilen. Det gick som vanligt snabbt och enkelt… INTE! De var så tröga och besvärliga allihop att man höll på att få ett nervsammanbrott! De hade minsann ingen brådska med att komma till livet efter detta! Till sist fick de i alla fall finna sig i att kliva på och åka iväg. Hoppas att de var lättare att lasta av på slakteriet.

Resten av dagen har vi flyttat djur och ätit arraks- och chokladbollar. Det kändes som fredag! Men som tur är blir det fredag igen i morgon. Det är bra så man hinner med allt man hade tänkt. Kanske.