Äntligen takdropp!

10 mars, 2018

Idag har vi haft sol och till och med takdropp! 

Kanske blir det vår till sist, även om det verkar tungt och snön fortfarande ligger djup överallt.

Tyvärr har jag inga bilder från denna dag eftersom min telefon har varit så bråkig och slagit av sig hela tiden. Jag lånade en från Pixabay i stället. Bild alltså, inte telefon. Helt gratis och fritt att publicera. Himla praktiskt. Och fint!

bob

På tal om vår kan jag meddela att det kvittrar som tusan här nuförtiden. Men det är INTE vårfåglar.
Det är ett knutkors på en av kraftöverföringsaxlarna på mixervagnen som håller på att ge upp. Det låter precis som en liten fågelfarm. Ett nytt kors finns hemma men ingen vet exakt var på grund av verkstadsrenoveringen som vi håller på med. Det ligger någonstans i röran och kommer troligtvis inte att hittas förrän det gamla går sönder helt.
Än så länge pumpar jag i fett och hoppas på det bästa. Vill gärna att det håller helgen ut i alla fall eftersom jag är ensam vuxen här på gårn. Danne är på brottning med Linnea och Lovisa och jag har aldrig bytt några knutkors förut så håll tummarna!

En stökig tisdag
När jag mötte Jesus