Men Danne va harö gjoooort?!

18 mars, 2018

Vi skulle dra ut en död tjur ur Hangarn nu i eftermiddags. Mycket tråkigt. Så inihelvetejävla tråkigt men så var det i alla fall. Det är sådant som händer ibland tyvärr och just idag hade det alltså hänt.

Vi hade kranarmen på hjullastaren och kopplade en kedja i tjuren. På så sätt kunde vi enkelt lyfta ut den ur boxen. Danne backade (väldigt viktigt att det var han som körde den här gången) och allt gick bra fram till allra sista biten när han skulle ut ur byggnaden. Plötsligt brakade det till i väggen! Sedan ramlade en bräda ner!

danne

Så kan det gå när man har kranarmen lite för högt..!

Tack och lov gick det bra. Den där brädan är nog lätt att byta ut bara man tar sig upp dit och det blev inga andra skador vad jag förstod. Skönt. Och jag är glad att det inte var jag som körde!
Jag har backat in i saker, kört fast, förstört en harv genom att fastna i en stubbe och en massa annat jobbigt. Har till och med varit extremt nära att välta nedför en slänt med kompaktlastaren som vi hade förut. Därför känns det skönt att andra också kan råka förstöra lite! Även de som brukar ha järnkoll på läget! Tack för det Danne!

Det här duger inte. Skärpning Annie Lööf.
Lille Skutt och en påfrestade natt