Lille Skutt och en påfrestade natt

15 mars, 2018

God morgon!

Inatt har jag sprungit i tunnelbanor, medlat i en djurparkskonflikt, rattat stadsjeep och köpt konstig, superstark mat av en kvinna i åttiotalsfrisyr. Mycket påfrestande. Kan inte min hjärna förstå att jag har fullt upp som det är på dagarna?! Jag behöver vila åtminstone när jag sover!

För att kicka igång dagen tänkte jag visa en bild på Lille Skutt. 

skutt3

Tyvärr miste han sin bror Lakrits för någon månad sedan så nu är han den enda kaninen på gården. Fast ensam är han inte . Han studsar fritt i ladugården och har det ganska bra bland kalvarna. Dessutom har katten Baloo flyttat ut till honom.
Innan dess hade han en liten mus som sällskap. Men den försvann på nåt vis. Spårlöst.

baloo

 

Men Danne va harö gjoooort?!
En stökig tisdag