Hemma bäst, det är bara så!

26 mars, 2018

Åh, vad skönt det är att vara hemma igen! Ungernresan var fin men det är bra skönt att få träffa sina barn och sova i sin egen säng igen. Och jobba! Att det är så himla kul att jobba!?

Danne har tagit nya efterlängtade tag med verkstadsrenoveringen idag och jag och Linda har fått mycket gjort hos djuren.
Vi har gjort rent på flera ställen, stordiskat och även jobbat fram lite nya lösningar kring utfodringen. Varför vi var tvungna att klura extra på fodret beror på en mindre katastrof som inträffade här alldeles innan vi for på resan. Kanske har jag samlat tillräckligt med kraft för att visa bilder på det i morgon! Jag tror det.

eline3

Hoppas alla har fått en fin start på den här veckan. Jag har haft en bra dag. Nu på kvällskvisten blev vardagen väldigt påtaglig igen med allt vad den innebär. Men allt som allt har det varit en bra dag!

 

När taket rasade
Några saker jag har lärt mig om Ungern