Så kan det gå

Den här gången var det inte jag!

Det var Linda som skulle köra ut en bal till korna och plötsligt var det visst vår! Snön har börjat tina och smältvattnet ligger och lurar där under. Vägen som vi har skottat upp och kört på hela vintern är hoppackad och håller bra men är väldigt isig. Om man råkar glida lite åt sidan kan man lätt fastna.

sa

Vi har pappas Ljungby här på lån för maskinhallsbygget så vi kunde ganska lätt dra upp L60’n. Det var ju bra.

För övrigt har det varit en dag med lite blandad kompott. Bygget går framåt och jag och Linda har bevisat att vi absolut inte är rädda för att smutsa ner oss.
Nu brottas jag med segt internet och en trött själ. Det är mycket nu och det mesta är såklart helt självförvållat. Man vill så mycket, men dygnet envisas ju som vanligt med att bara erbjuda de där ynkliga 24 timmarna!