Ove Sundberg har flyttat in

Ja det stämmer. Ove är här och han är väldigt enerverande och allmänt tröttsam. Han tränger sig på, har svårt att känna av stämningen och vet absolut inte när det är läge att vara lite tyst!

Ove är alltså en kalv och han kom hit från Kvarnsveden för en vecka sedan och han var inte helt nöjd med det nya arrangemanget. Att hamna hos oss, utan mammakossan som han hade delat box med trots att han vägde nästan 100 kilo var inget han uppskattade direkt.
Så därför protesterade han.  Han råmade och han gnällde. Oavbrutet! Och så fort Linda öppnade minsta lilla glipa i boxdörren så rymde han. Därför döpte hon honom efter den mest störande karaktär hon kunde komma på. Ove Sundberg från Tv-serien Solsidan!

ove3
På rymmen…

Fast nu ska vi inte klaga för han har faktiskt bättrat sig. Han verkar han ha acklimatiserat sig riktigt bra och dessutom är han väldigt hes så han kan inte pocka på uppmärksamhet på samma sätt nu. Han piper lite bara när han råmar, låter som ett rostigt gångjärn ungefär. Men han verkar i alla fall trivas med sina kompisar nu och ser inte ut att sakna mammas mjölk alltför mycket.