Hej bloggen

Ett litet livstecken såhär på lördagskvällen… Jag har ju inte bloggat på några dagar så nu börjar det klia i fingrarna riktigt ordentligt. 
Fast just precis nu är jag trött, mätt och lite off i huvudet så det blir inte mer än ett hej och en önskan om att alla har en fin lördag.

Om någon undrar vad jag har haft för mig de senaste dagarna så har jag jobbat, besökt en tandläkare, ätit sushi (!), varit på Lantmännen-möte, färgat håret och kört vilse. Och så har jag haft förmånen att umgås med en av mina absoluta favoritpersoner. Det var väldigt trevligt och roligt.

Danne har jobbat mycket med maskinhallsbygget och såhär ser det ut just nu.

Fint va?!

Ikväll blev vi oväntat barnfria så så vi passade på att åka till stan och äta kinamat. Gott, trevligt och väldigt spontant! Sen köpte vi godis och nu är vi hemma igen och har tagit plats i soffan. Det känns som att jag kan somna ganska omgående men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till.

På bilden här ovanför ser man Giklan som stod och väntade på oss när vi kom  hem. Väldigt gemytligt med en frigående fjällko måste jag säga.

Nu en kopp kaffe och en näve godis. Hörs snart igen!