Fina kalvar och en stöld

Jag tänkte visa en bild på en av de sötaste kalvarna vi har just nu. Han är svart och liten men ganska kraftig, har jättefin lite trubbig ansiktsform, svincool tvåfärgad tunga och är alltid pigg och liksom snäll-kaxig i blicken.

Jag tog några bilder på honom, eller rättare sagt många bilder, men hur jag än gjorde lyckades jag inte få till en enda som blev bra. Den här suddiga är den bästa!

Det är svårt att fota svarta kalvar tycker jag. Särskilt om man är allmänt värdelös på fotografering till att börja med. Man ser inte ögonen riktigt och det är svårt att få till någon sorts kontrast mellan själva kalven och bakgrunden.

Så vad gör man? Jo, man går in på Instagram och STJÄL helt fräckt en bild av Linda i stället. Vilket sätt va!?

Här är Fiona och hennes lilla Felicia.

Så! Nu fick jag visa en riktigt fin kalvbild i alla fall. Tack Linda!