Några byggbilder

Maskinhallen har fått en färdig vägg nu. Fasadbrädorna på ena kortsidan sitter där de ska och nu jobbar Danne och Fredde med trettio meter bakvägg. 

Tänk vad mycket man vill stoppa in i den där hallen! Förutom maskiner såklart. Spånbalar, utsäde, vedsäckar, foderpallar, mjölksäckar, saltstenar och ett par hundra rullar balplast. Inga fler presenningar som blåser av i regn och snö och inget mer dåligt samvete över saker som står ute.


Spika, spika. Händiga karlar.


Fint väder var det också!

Allt man vill ha in där kommer såklart inte att få plats men ganska mycket. Danne skulle nog bra gärna vilja ställa in sin kärlek Lexia (tröskan) där också. Hon bor hos min pappa nu men han skulle nog hellre ha henne hemma så han kan gå ut och prata med henne och stryka henne över lacken året runt, inte bara är det är skördetid. Men hon tar faktiskt väldigt mycket plats den där damen. Och det säger jag inte för att vara elak eller för att jag är svartsjuk. Jag är inte svartsjuk på Lexia..! Inte så mycket i alla fall..

Det känns bra att ha just Fredrik här. Han är superduktig och har inga problem med Dannes behov av millimeterprecision. 

Jag är glad för den här maskinhallen även om den borde vara dubbelt så stor. Tänk om man hade obegränsat med yta och byggpengar. Vad fint det skulle vara! Då kunde hallen ha en extra yta för en massa mellankalvar också!