Stängsling och taxichaufförer

Jag tror jag ska beställa varsin chaufförsmössa till mig och Danne någon dag. Med namnen inbroderade ovanför blanka skärmar. Shit vad vi skjutsar barn hit och dit!

Jo, jag vet, man har själv valt att bo där man bor och vill man att ungarna ska kunna ha en hyfsat normal tillvaro när det gäller idrottande och annat så är det bara att sätta sig i bilen och gasa. Men ändå! Vi kör så mycket bil!


En bra sak med att vänta på att de ska träna klart är att man kan få vissa saker gjorda. Som en sorts kompensation för allt man inte kan göra hemmavid. Man kan till exempel handla, fika hos sin syster eller göra klart en massa skrivjobb. Fast egentligen borde jag springa eller ägna mig åt någon annan form av fysisk aktivitet medan jag väntar… Meeen, jag har så tajta jeans… eller fel skor… eller är för mätt… eller för hungrig… eller annan lämplig bortförklaring.

Dessutom känns det som att jag rör mig en hel del i mitt arbete. Igår gjorde jag en snabb översyn av kornas beteshage till exempel. Målet var inte en perfekt stängsling utan mer att få ut ström runt hela betet. Stängslet var en riktig katastrof efter den här vintern så jag har hängt upp tråd och skarvat ihop så pass att det är helt hela vägen runt. Får sjösätta projekt ”Finstängsling” en annan dag men nu kan de i alla fall inte gå rakt ut i skogen, damerna.


Vitsippor som ploppat upp