Äntligen en liten droppe regn

Gräset var slaget och balpressen igång. Här hemma gjorde jag allt jag kunde för att hjälpa till ytterligare. Jag bar ut alla dynor till utemöblerna, lade några filtar och kuddar på stolarna och en matta på trallen. Sedan hängde jag skjortor på tork och tog till och med några danssteg. Skulle det någonsin börja regna så var det väl nu? Och tänk, vi fick verkligen några droppar!

Ungefär fyra stycken…

Nåväl, lite är bättre än inget, så är det ju med det mesta man vill ha, och förhoppningsvis kommer det mer inatt. Men jag vågar inte hoppas för mycket.

Idag har jag varit och handlar skor till en av döttrarna. Skolavslutningsskor. Det var en pärs. Jag är ingen shoppingmänniska och när man är med folk som har svårt att bestämma sig blir det inte direkt lättare. Dessutom blir jag så trött av köpcentrum att jag börjar tro att jag har någon sorts störning! Så fort jag kommer i närheten känner jag hur det börjar spänna över pannan. Och när jag kommer in vill jag bara lägga mig på en sådan där puff som man kan sitta och prova skor på.

Elias gjorde det. Han har tur han som är åtta år och söt. Då kommer man undan med sådant.