Man får skynda sig

2 juli, 2018

Man får lägga på ett kol om man ska hinna dokumentera det här bygget. Det händer grejer hela tiden

Idag har vi fått hem bärlager som blivit till en fin väg samt att det har planerats för de stora väggblocken. Jag har kört fram några skopor sand men annars inte varit med så mycket. Jag har inte ens fotat! Men så slog det mig att jag hade bilder från förra veckan som jag inte har visat.

Tänk vad mycket jobb som måste ske under mark för att en byggnad ska bli bra. Det här var i torsdags och det man ser är nedläggning av rör för dränering och dagvatten.

Vi fick lite regn den där torsdagskvällen också… Så pass mycket att Fredrik drog på sig regnrocken. Men sedan det slutade ganska fort tyvärr. Bara att hoppas på mer.

Nu är han på döhalva'!
Att gråta över krossat korn