En krona per klöv till Världens Barn!

5 oktober, 2018

Jag har följt P4 Västernorrlands insamling av pengar till världens barn under veckan som gått. Jag har hört programledarna sälja våfflor, utmana företag och dessutom CYKLA hur många mil som helst genom länet! 

Igår var det auktion. Man kunde lägga bud på en tårta och en äppelpaj och jag la budet en krona per nötkreatursklöv! Tog dock inte hem tårtan tyvärr. Det var ju synd. Får väl baka en egen någon dag.

Men jag skänker de där pengarna i alla fall. För jag tycker att det känns bra. Barn i världen behöver troligtvis mycket mer än en krona per klöv men det är i alla fall ett litet bidrag.

419 djur har vi på gården just precis i detta nu. 419 x 4 klövar blir 1676 kronor. 

Nu gör jag något som jag egentligen är lite kluven till när jag flashar upp och lägger in bild och allt. Jag tycker nämligen inte att man behöver skryta om att man skänker pengar till välgörande ändamål. Jag kan till och med störa mig på att det ibland inte verkar ha något värde om man inte visar upp att man har gjort det. Jag tycker att man kan göra det ändå. Om man vill och kan. Samtidigt kan man ju inspirera andra om man visar att man har gjort något bra. Äh, jag vet inte! Jag tycker i alla fall att det har varit en bra insamling, för ett bra ändamål och jag vill gärna vara med och bidra.

Här är två av världens barn. Med några klövbärande djur.

 

 

Trött dag och Gud hör bön
Tre damer på slaktlistan