Danne-stackarn har gjort illa sig

14 oktober, 2018

Danne skadade sig nere vid bygget häromdagen. Och innan folk blir nervösa här kan jag berätta att det rörde sig om en sådan där olycka som kan hända även om man jobbar säkert. Det var en stege som gled undan och ett fall från mycket låg höjd. Men tyvärr gjorde han illa revbenen ganska ordentligt och det var ju förargligt.

Det är verkligen inte kul. Det är klart jag inte tycker det. Han kunde ha slagit sig ännu värre såklart, allt kan ju hända.
Men när någon som brukar röra sig hyfsat smidigt plötsligt blir stel, kutryggig och livrädd för att skratta för att det gör så ont, och samtidigt inte är allvarligt skadad, då är det trots allt liiite komiskt ändå.

Tyst! Var bara tyst!! säger han när jag råkar få honom att dra på mun.
Dessvärre är ”tyst” kanske inte min bästa gren… Och jag kan väl inte rå för att jag är så himla rolig och underhållande heller?

Jag får hjälpa honom av med tröjorna varje dag men annars kämpar han på riktigt bra tycker jag. Jobbar så gott han kan.

Skönt att det gick bra.

Intensivt
En sådan där stor dag