Intensivt

16 oktober, 2018

Det har varit en intensiv dag idag och jag har ont i magmusklerna. Jag har varken arbetat så hårt rent fysiskt eller skrattat mer än vanligt, inte heller idrottat eller gjort illa mig. Jag har nog bara spänt mig och varit jäktad.

Gaaah, orkar inte berätta allt men det har varit möte, bärgning av fastkörd traktor, kontorsångest, brist på krossat korn, utlämning av kött, hämning av bil och den hel del annat idag. Och så har det gjutits foderbord men det har jag inte varit involverad i. Har inte ens tagit en bild, så fullt upp har det varit.

Det var helt enkelt en sådan där dag när man aldrig riktigt kommer ikapp. Nu är det kväll i alla fall och Danne har krossat upp ett nytt lager med korn medan jag hämtade barn på träning. På kontoret är det minimalt med lösa papper för en gångs skull och det är extremt skönt.

Nya tag i morgon och nu ska jag försöka göra någon sorts stretchövning för magen så musklerna slutar värka. Tänk vad smidigt förresten. Man kanske får värsta tvättbrädan innan vintern om det fortsätter såhär? Fast jag föredrar nog en lite lugnare tillvaro om jag får välja. Även om det innebär en mjukare mage.

Foderbord och lite sånt
Danne-stackarn har gjort illa sig