Får vi presentera Björne

22 oktober, 2018

Låt oss presentera Björne, en stor, tjock korsningskalv som kom hit i lördags när vi var borta. Han måste ju bara ha Hihgland Cattle i släkten för han ser verkligen ut som en sådan.

Så söt! En riktig lurvboll! Ett jättestort gosedjur! Han är ännu hårigare i verkligheten och har en annan sorts päls än de andra. Längre och rakare liksom, men inte som en renrasig Hihghland och det är väl tur det kanske.

Nackdelen med sådana här hårbollar är att de lätt blir skitiga. Det gäller att ströa ordentligt för det lär väl fastna allt möjligt i den där pälsen.
Han kommer från Kvarnsvedens Lantbruk och från och med nu ska han bo här hos oss. Det ska bli kul att följa honom och se vad det blir av den där stora ulltussen.

Det är Linda som har fotat (som vanligt när det är bra bilder på den här bloggen), och när jag tog fram Björnebilden hittade jag en annan som jag hade missat att hon skickat till mig. Ett till lurvigt gosedjur, fast ett par storlekar mindre. Det är kaninen Saboo som har hoppat upp i skottkärran. Rätt söt han med!

Foto: Linda Edlund

En kväll i brand
Trevligt men febrigt och lite bittert