När katten är borta..!

29 oktober, 2018

Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och täppt näsa. Snart drar en fullmatad arbetsdag igång och jag ser fram emot det.

Det ska hämtas kalvar, ordnas telefonabonnemang, torvas, skrapas, målas i en liten kur och ses över papper. Och tusen andra saker. Vilken himla tur att vi har ställt om till vintertid så man känner sig pigg nu på morgonen!

I morgon åker jag till Umeå på Lantmännen-möte så det gäller att jobba undan allt som går. För man vet ju aldrig, kanske blir det inte mycket gjort här på gården när jag inte är på plats!?

Nejdå, jag bara skojar. Den här bilden hade Linda lagt ut på Instagram förra helgen när vi var borta och jag kunde inte låta bli att skratta högt där i brottarlokalen när jag såg den! Det är inte bara en jättefin bild utan även en väldigt rolig sådan. Linda är nämligen sällan är stilla mer än någon sekund i verkligheten. Hon är i ständig rörelse både här och på fritiden!

Ja, jag vet, hon är fantastisk, arbetsam, snygg och rolig. Och nej, hon finns tyvärr inte i fler upplagor! Vi har den enda! 

Varde ljus
Snart men inte än