Snart men inte än

25 oktober, 2018

Det börjar närma sig även om det är en hel del kvar att göra. Oöverskådligt mycket känns det som ibland men när man börjar bena upp det och få bort moment efter moment känns det som att det snart ska bli verkligt ändå.

Den här veckan har vi tyvärr inte haft Fredrik här. Danne har jobbat på med sina onda revben och jag har hjälpt till i mån av tid och kompetens. Jag kan säga som så att det fattas en del på båda fronterna. Tiden ska delas mellan allt möjligt som ska göras och när det gäller kompetens är jag oduglig på saker som att ens borra rakt. Men kanske var jag till lite nytta i alla fall. Ätfronterna är på plats nu och bygget ser genast mer färdigt ut.

Det här med bilder kan vara lite känsligt när det är stressigt i arbetet. Det är liksom sällan läge för den inkompetenta borrerskan att föreslå att man bryter en stund för bloggfoto. Men jag lyckats få till några stycken i alla fall. Till och med fler än jag först trodde.

Såhär såg det ut när vi just hade fått upp de första fronterna. Det var igår.

Vi lyfte med kranarmen och passade in dem på plats. Bild genom skitig ruta.

Två reglar i botten blev det, för att korna inte ska kunna dra in så mycket foder. Dålig bild, inredningen hänger såklart ovanför men vi hade inte fått upp den när jag fotade.

Inredningen kommer från Ofab precis som i våra andra byggnader. Mycket bra och slitstarkt.

När katten är borta..!
En kväll i brand