Spring is coming

Det kommer att bli vår även detta år. Vi har fått hem utsäde och om ett par månader är det dags för sådd igen. Det känns bra. Men samtidigt konstigt. Det är snö och is och mörkt överallt men det smäller väl bara till så är det vårbruk igen. Det brukar vara så. Som en överraskande icke-överraskning ungefär. Varje år!

Efter torrsommaren 2018 har det varit lite oro kring tillgången på utsäde och därför känns det skönt att de där säckarna verkligen står där. Och tänk! I år står de inte ute i en hög med en pressening över, fastsatt med spännband och som blåser av när man minst anar det. De står snyggt inställda i maskinhallen!

Tjipp, tjopp, pall i botten och in under tak bara. Det känns så lyxigt! Och det känns lyxigt att få känna att det känns lyxigt också. Om nån fattar hur jag menar. Jag tänker att man bara fullt ut kan uppskatta det här med att ställa in sitt utsäde i en byggnad om man har haft det ute under presenning tidigare.

Tänk alla som inomhuslagrar sina saker på rutin bara utan att få bli jätteglada på kuppen!

Idag har vi jobbat med lite av varje. (Undrar hur många gånger jag har skrivit just den meningen här på bloggen förresten?)
Vi har gjort alla vanliga djurskötseljobb och så har Linda tvättat kalvboxdörrar. Och styrt upp en fotografering med djur som statister. Det var inte så enkelt för de var sämst på att ta instruktioner och såg antingen ut som trötta gubbar eller vilda galningar. Men det blev bra till sist. Kanonfina bilder. Danne har smörjt mixervagnen och hämtat en ny kylare till Fiaten. Bra start på veckan.