Dejtlördag

20 januari, 2019

Nog kan man väl dejta någon annan än sin äkta man emellanåt? Jag gjorde det igår i alla fall och det var väldigt trevligt. Så trevligt att jag har en varm liten fluffboll i magen idag. Och lite godiskoma. 

”Mannen” jag var på dejt med var min son. Han fyllde nio år nyligen och en av presenterna var att få bo på en natt hotellbåten inne i Sundsvall. Alltså den där båten som vissa Sundsvallsbor hatar.

Den blev hitbogserad för ett tag sedan från Göteborg tror jag det var, och vissa som bor inne i stan tycker att den skymmer utsikten. Vi tycker att den är fin och cool! Undrar om den har gått omkring någonstans eller om den alltid har varit hotell? Den heter Astoria i alla fall och om man googlar på det får man fram en stor, äventyrlig båt som till och med har varit ute och krockat med atlantångare. Tror inte det är samma!

På kvällen var vi på bio och sedan åt vi pizza och drack fina drinkar i hotellbaren. Efter det sov vi bekvämt och bra tills jag såklart vaknade extra tidigt bara för att jag hade sovmorgon. Men det gjorde ingenting för jag hade morgonchips att äta. Och utsikten från båten var inte så dålig den heller sedan när det hade blivit ljust.

Inte mycket till bondeblogginlägg det här men jag skriver det ändå för jag är så glad. För att min unge blev så glad. Jag känner mig väldigt glad över själva grejen med att ha barn just nu. Visst, de driver en till vansinne ibland men de kan ju vara fantastiskt roliga att hänga med. Lycka!

Om några år är det nog inte morsan han vill dejta helst av allt, så det gäller att passa på. Jag är tacksam.

 

Hur gick det här till, Cecilia!?
Man måste få plundra lite