Man måste få plundra lite

17 januari, 2019

Inspirerade av Vänna Gårdskött som jag skrev om HÄR blev det julgransplundring för dikorna härom dagen!

Vänna hade delat en så härlig film på deras grisar (kolla deras Facebook) när de lekte med några smågranar, så Linda ordnade samma åt korna. De var inte lika lekfulla som en grisflock men de tyckte att det var väldigt spännande att få in en egen gran på ströbädden!

Jag tror de åt en hel del barr också… Granen var allt lite slemmig och kal när vi kom dit ett par timmar senare.

Bilden på de plundrande korna fick jag när jag och Danne var och hämtade kalvar hos Storboda i måndags. Man blir så glad! Det där lilla extra, roliga som Linda hittar på och ordnar med titt som tätt. Och så plingar det till och man får en trevlig bild i telefonen.

Dejtlördag
Såhär gör vi för att få lugna djur till slakt