Har jag fått ett flirtöga?

4 februari, 2019

Nu är det sen söndagskväll eller kanske tidig måndagsmorgon? Det beror väl på när det här inlägget kommer ut och när det eventuellt läses av någon.

Hursomhelst så har jag tics i ögat. Eller i ögonlocket rättare sagt. Det högra. Små ryckningar som jag inte kan kontrollera. Mycket irriterande! Jag har haft det i några dagar och det kommer och går lite som det vill.

Såhär på nattkröken funderar jag på om det kanske ser ut som att jag flirtar med folk när det rycker i ögat? Jag tar inte tänkt på det innan men det slog mig nu. Jag är ju rätt glad och social av mig, (nåväl, för det mesta i alla fall), och det i kombination med ett crazy-eye som blinkeli-blink-blinkar stup i kvarten kanske ger dubbla signaler?

Jonas! Om du tyckte att jag verkade lite extra kärvänlig när du var här och fikade härom dagen så vill jag bara förtydliga att det var jättekul att träffas och att dina mjölkbilsanekdoter var obetalbara. Men jag flirtade inte!

Nu fortsätter vardagen med snö och gårdsjobb. Jag hoppas att jag slipper lämna ranchen en endaste gång på hela måndagen.
Det har varit SM-vecka här i Sundsvall i helgen och vi har flaxat omkring på den, på en bankett, på hästrygg och på bortajobb. Kombinerat med hemmajobb. Och snö. Och sjuka mängder kaffe. Trevligt har det varit men jag känner mig splittrad som ett nykluvet vedträ just nu.

Välkommen vanliga måndag.

Det finns så mycket att lära!
Grattis världens bästa Linda!