Helg, fullt upp och trevliga djur

Jaha, då har ännu en helg flugit iväg. Visst är det märkligt att man hinner så mycket ibland och andra gånger inget mer än det absolut nödvändiga? 

Jag märker det jättetydligt när jag är ensam hemma. Eller ensam vuxen kanske man ska säga. Danne har varit på brottning med två av barnen igen och jag har varit hemma med de andra och jobbat. Ibland hinner jag så sjukt mycket på de här ensamhelgerna. Sådär så jag inte fattar hur det gick till? Men inte den här gången. Jag har varit igång från morgon till kväll känns det som men jag har ”bara” skött den vanliga ruljansen. Inte en enda ko har jag klippt!

Andra saker som jag har försökt göra är exempelvis att laga vår tvättmaskin. Gick inte. Och så hade jag gärna hunnit läsa stora delar av en bok också. Gick sådär. Jag hade även en plan att göra något trevlig med mina hemmavarande barn men det blev inte mycket med det heller. Fick kompensera med thaimat på lördagskvällen. Köpte mig fri från skuld.

Blogga har jag inte heller gjort men nu kliade det i fingrarna. Och så tyckte jag att bilderna jag tog idag var rätt fina trots att vi har så tråkigt väder.


Ny halm gillar de, särskilt när det blåser snö ute. 


Här är skrapgången. Liggytan är till höger i bilden. Vi skrapar ett par gånger i veckan. Dags igen i morgon. 

Det är ett roligt gäng halvväxtingar i den här hallen. De är väldigt sällskapliga. Och nyfikna. Om man lämnar högaffeln för att fota lite kommer det genast ett gäng som måste undersöka den riktigt noga. Man vet ju aldrig, den skulle ju kunna vara gjord av kraftfoder?