Vilken helg!

9 mars, 2019

De som följer vår gård på Instagram har redan sett bilden här ovanför men jag passar på att bjuda på den här på boggen också. Och med den önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Brottare har ju tajta, små trikåer på sig men brottarföräldrar ska uppenbarligen gå i bara underkläderna numer. Jag skyndade mig att ta bilden alldeles innan Danne packade in Linnea och Lovisa i bilen och drog till Falköping på tävling. Undrar om han strosar runt på arenan i samma utstyrsel?

Själv försöker jag just nu återhämta mig från gårdagens kvällsäventyr. Vi hade After Lagård med en massa trevliga människor och det var jättekul. Rekommenderas! En enkel after work med fina kollegor av olika slag. Alla tog med egen dryck och så köpte vi pizza tillsammans.

Dock ledde ett efterföljande krogbesök till att jag inte riktigt har mått så bra idag… Måste vara nå virus jag har dragit på mig. Eller så är jag ovan vid stadens smog och sprakande neonljus.

För inte kan det väl ha haft något med alkohol att göra??

Nu ska jag se Fröken Frimans Krig tillsammans med unga flickor. Det passar ju ypperligt nu när det har varit internationella kvinnodagen och allt. Väldigt intressant att resonera med två trettonåringar om jämställdhet, relationer, historia och samhällsutveckling. Det gör sig liksom av sig självt när man tittar på den här serien.

Det som oroar mig just nu
Fundera några varv till på det här, Max