Såhär känns det

Jag känner mig som den utslagna kalven med huvudet nedåt. Trött är bara förnamnet. Jag är förkyld på något konstigt sätt men det bryter liksom inte ut riktigt. 

Jag kurerar mig med Gammeldansk just nu för det har en klok man lärt mig att man ska göra. Dessutom smakar det nästan exakt som naturmedicinen mamma tillverkade när vi var små, den som gjorde att vi hade minimalt med sjukdagar i skolan, så jag tror att det kan vara ett vinnande koncept. Varm om fötterna blir man i alla fall, och man riktigt känner hur bakterierna bränns bort från halsen och ända ner i magen. Rejäla grejer.

I morgon ska jag sitta still inomhus. Tror det kan vara en bra idé. Jag har fått förmånen att delta i en utbildningsdag på mitt andra jobb och jag är väldigt glad och tacksam för det. Det ska bli intressant och som vanligt är det roligt att lära sig mer.

Det ska bli skönt att slippa snålblåst och blöta handskar också om jag ska vara ärlig. Nu när jag inte mår riktigt bra känns det så sjukt frustrerande att inte ha min vanlig kraft och ork i jobbet. Det har varit intensivt över lag ett tag också känns det som. Med kalvningar och allt möjligt. Jag är ju inte van! Blir helt slut av att vara dikobonde.
Nej, Danne och Linda får hålla ställningarna här på farmen i morgon. Så drar jag iväg och blir inspirerad och energitankad på annat håll.  Tror det blir en win-win till sist.

Hoppas alla har en bra vecka så här långt och tack för alla fina mail och Facebookkommentarer efter mina kycklinginlägg. Det är så kul när folk bryr sig om vad de äter.