Dubbelt upp denna måndag

Fullt ös denna måndagsmorgon. Lastning av tjurar till slakt  och tre nya kalvar hos dikorna. Varav ett tvillingpar. Vårt första! 

Mer om det senare men Linda tog en bild på dem som jag kan visa. En stor tjur och en liten kviga var det. Tjuren var lite trött efter att ha kämpat sig ut i världen så för honom blev det frukost på säng. Kvigan var piggare och höll sig på benen.

Naturens under och jag känner mig barnsligt glad. Två små söta är ju dubbelt så kul!

Nu ska jag jobba på ett tag till innan jag på något sätt måste försöka få ren min kropp. Vete fan om det räcker med dusch idag, jag är skitig från topp till tå. Borde nog ta högtrycken om jag ska få önskad effekt.

Anledningen till tvagningsbehovet är att jag ska iväg till mitt andra jobb och göra ett eftermiddagspass. Just idag känns det lite extra i hjärtat måste jag säga. Tvillingfödslar på morgonen, helt nya, spirande liv och sedan vård av människor i livets slutskede… Jag är verkligen lyckligt lottad som får vara med på allt detta.

Hej så länge, hoppas alla får en bra vecka.