Vad händer just nu?

Vi har haft oerhört fint väder de senaste dagarna. Förutom igår när det var lite mulet, men det var nästan skönt. Det passade bra med svalare temperatur till min efter-eoruvision-trötthet. 

Saker som händer just nu är att vårbruket har kommit igång ordentligt. Och att vi har släppt ut korna! Det finns inte mycket till bete så de får fortfarande balar inne, men det är fint att de kan vara ute redan nu. Det gör att vi inte behöver halma så mycket. En lättnad med tanke på ströbristen.

Några kor är fortfarande inne, de som inte har fått sina kalvar än. Vi vill ha koll på dem tills förlossningarna är avklarade men sedan ska de också ut i det fria. I början verkade de lite avundsjuka på de andra, när det var ett himla spring fram och tillbaks, men nu verkar de tycka att det är skönt vara ifred inne. De ligger där med stormagarna och väntar på sina små. Hoppas alla är dräktiga.

Linda var första stängselmästare.

Idag ska Danne och Håkan harva i Birsta och jag ska jobba på gården, skicka några viktiga mail samt besöka en frisör.