Gissa vem som har den gladaste pigan?

Idag fick Linda ett uppdrag. Hon skulle ta hjullastaren och komma ner till grannbyn där Danne och Håkan harvade. De skulle bryta upp några stenar på åkrarna så hon for iväg när hon var klar med morgonbestyren här hemma med djuren.

När hon kom dit fick hon byta av Danne och hoppa in i Deutzen…

Så här glad kan man visst bli av att harva!

Någon annan som har en sådan här glad anställd? Eller som själv är så sprudlande lycklig i vårbruket?

Nog är det lätt att leva när häggen blommar och solen skiner men det är nästan lite rörande, och hysteriskt roligt förstås, när någon tycker att det är så kul att jobba att hon måste ringa sin mamma och berätta vad hon gör!

Tack Linda. Jag känner mig lite sliten och trött ibland i jämförelse med dig men man blir ju smittad också. Tänk att du vill jobba just här!