Det blev lite skillnad

Idag har det varit regnigt och grått men igår var det soligt.

Jag passade på att tvätta av lill-Fiaten och halmfräsen lite snabbt. Hetvattentvätt är verkligen en ljuvlig uppfinning men som vanligt flög det runt damm och skrot precis överallt. Till slut blev det fint i alla fall. Även inne i rem-rummet. Linda smygfotade mig och det var ju lämpligt. Så det syns att jag jobbar.

Det blir fruktansvärt dammigt allting när man lägger ut halm varje dag. Men å andra sidan är det roligt när det blir skillnad när man tvättar. Som att dammsuga hemma. Mycket roligare när det rasslar ordentligt i röret.

Som vanligt skulle man ha tagit en bild på hur den såg ut innan men jag kan lova att det behövdes en rengöring. Man kände nästan inte igen ekipaget när jag var klar.

– Nu jäklar har Bergströms investerat igen! Jojo, ny halmfräs minsann, såg det med egna ögon. Alldeles blank och fin.

-Ja, det är väl bra köttpriser. Och så har de ju börjat med dikor nu. Kanske lyckas komma åt nåt sorts naturbetesbidrag?

– Nä, jag tror hon har ett bloggsamarbete med Kuhn, jag. Fått den där gratis! Man vet ju hur det är. På inter-nett.