Det blev sommar på riktigt minsann

Jag är en sån där tråkig förälder just nu. Som ligger och blippar på telefonen medan barnen badar istället för att vara med och leka i vattnet och kasta omkring dem. (Oroliga personer kan dock vara lugna, de är bara två, jag befinner mig väldigt nära vattnet och hör och ser dem över skärmen hela tiden så ingen kommer att drunkna)

Är helt knäckt av denna värme. Det kan bara inte vara hälsosamt det här. Men bra träning inför Afrika förstås så jag ska inte klaga. Och blir jag bara lite piggare i hjärnan så ska jag nog uppskatta sommarvädret jag med. Är lite seg just nu.

Min resa norrut är över och jag är hemma igen. Det var en fin men intensiv tripp och jag har träffat många trevliga och intressanta människor. Några av dem blir reportage men jag hann även umgås med en vän som jag längtat efter och besöka en gård som jag varit nyfiken på länge. Mer om den senare.

Idag har vi stängslat lite. Mest Linda men jag och Danne var också med ett tag. Jag trodde jag skulle dö i hettan…

Vi har fått låna en stolpknackarmaskin av en bondekollega och den var väldigt effektiv. Men ganska tung.

Snart får korna lite större hage, det blir nog uppskattat.

Själv ska jag hoppa i vattnet lite snabbt och sedan åka hem och lägga mig tidigt. Det blir också uppskattat. Av mig.