Kan tyvärr inte berätta

8 september, 2019

Jag skulle kunna berätta om bra saker som har ordnats den här helgen men jag tänkte att det ska bli en överraskning för Linda. Hon har varit ledig lite längre än vanligt, eftersom hon jobbade så mycket när jag var bortrest, men i morgon börjar hon igen. 

Som små ledtrådar till både henne och andra som eventuellt är intresserade kan jag droppa följande:

*Väggarna som jag berättade om tidigare.

*Gavelboxen, grindar.

*Dyr sak i väska.

*Efterlängtat redskap i gräslig färg.

Så! Kan tyvärr inte säga mer! Nope, Linda, det blir inte ett ord till. My fingers won’t whrite and my lips are sealed. (Nu gör jag en rörelse där jag drar med fingrarna i ett pincettgrepp längs min stängda mun, ”låser” i ena mungipan och kastar nonchalant men bestämt bort en imaginär nyckel.)

Vad jag däremot kan berätta är att vädret är fortsatt väldigt ostadigt och att Danne har varit iväg och balat ihop en del strö som vi inte kan ta rätt på. För blött. Bara att köra bort.

Nu vill vi ha soliga dagar och vind som blåser åkrarna torra igen.

Hoppas alla har haft en bra helg.

 

 

 

 

Den där vagnen
Jerry har flyttat