Blött ute, hinkar inne

Den lilla snö vi hade på marken har regnat bort och det känns skönt att man jobbar en del inomhus också mellan varven. Inne i kalvladugården är det mesta som vanligt även om miljön där påverkas en del av vädret utanför. 

I diskrummet till exempel, behöver man i alla fall inte halka eller frysa råkallsfrossan. Där finns varmvatten och klinkergolv och våra pingvinhinkar står så snällt i sin pyramid.

Ute håller man på att slå ihjäl sig. Men man lär sig saker också. Jag har till exempel lärt mig var diffen sitter på lillvalmeten. Den behövdes igår när jag skulle uppför en isig backe.


Två små rymlingar. De är trevligare att se än bara ishalka.

Igår satte vi upp de två sista presseningarna på vindskyddet som jag visade tidigare och idag tror jag att Danne ska lägga in flis som en botten i ströbädden. Kanske hinner han även koppla in vattenkoppen.
Själv ska jag på möte i Lycksele. Det är planering för Lantmännens medlemsträff som står på schemat och det ska bli kul känns det som.

Hoppas alla får en bra torsdag. Nu ska jag fylla en kaffetermos och kolla att jag packat extra strumpor.