God Jul!

En julhälsning bara. Från ett sovrum dit jag smugit mig för en stunds ensam paus innan middagen. På avstånd hör jag rikedomen. Familj, barn i olika åldrar, nära och kära som är friska och glada.

Från nedervåningen kommer doften av god mat och jag hör sorlet av röster på precis lagom avstånd. Inte för nära så jag hör orden och blir nyfiken och inte så långt bort att det blir för tyst.

Vi har haft en bra julafton och än är den inte slut. Vi är dessutom lagårdslediga i år och det känns jättekonstigt men också fint såklart. Det är första gången på 21 år. Försöker njuta av det och det går rätt bra faktiskt.

Sedan behöver man ju inte vara still bara för att man är ledig. I morse åkte jag och två av barnen till Friskis och Svettis och körde ett gympass till julmusik. Det var väldigt kul. Efter det åt vi lunch hos mina morföräldrar. I lugn och ro innan det var dags att åka hemåt igen.

Nu ska vi snart äta igen och jag hoppas att alla har en fin jul med mycket värme.

God jul från Nysäter!