Just nu, torsdag 17:e september kl 18.09

Just nu. I ögonblicket.

Luften är kall och himlen grå. Jag har min supersportiga jacka. Den som Danne tycker är gammal och skitful. Ja, den är verkligen gammal. Men jättebra. Jag har fyndat den på Kupan för trettio kronor och är väldigt nöjd. Den funkar både på löpturen och i arbetet.

 

Just nu väntar jag på att foderblandningen till de yngre djuren ska bli klar. 
Danne hade förberett allt innan han bytte av mig på sjukhuset så det var bara att slå igång kraftuttaget.

Sedan ska det blandas åt de stora. Det har han också förberett . Är det här min lyxigaste dag eller?

Framkörda balar, öppnade och till och med kryddade och klara med salt och mineraler.

När jag är klar ska jag laga god mat, lyssna på Lasse Stefans och äta fläskkotletter tillsammans med Matilda och Elias.