En början i alla fall

Projekt ströbädd har inletts. Snart är det  nybäddat åt korna och en sak minde på att-göra listan. 

Vi fick avlösning på sjukhuset av min mamma  så Danne kunde komma hem för lite jobb i regnet. Vi flyttade grindar och påbörjade tömningen av ströbädden hos kossorna. De var inte så imponerade av att behöva vara utestängda under tiden och tyckte nog att vi hade kunnat vänta med det här till en solig dag. Det tyckte inte vi.

Danne körde och jag ordnade diverse kringjobb. Hälften blev utkört ungefär och han fortsätter till veckan. Av olika anledningar har vi en demotraktor på gårn för tillfället. Kul!


L60’n är ingen demo och det är jag glad för. Tanken på att säga tack för lånet och lämna ifrån sig den är inte rolig.

En annan icke-rolig sak är att jag inte hittar min datorladdare. Skriver det här från mobilen och det är krångligt. I morgon behöver jag datorn till en massa andra saker också men jag kan verkligen inte komma på var jag lagt laddaren. Får bli kvällens nöt att knäcka så jag kan sova gott sen.