Det här var roligt

Gårdagens besked från Linda och Veterinär-Ellinor var glädjande. Min oro över att Leif och Micke hade för mycket att göra i somras var obefogad, precis som jag innerst inne trodde.

Det var riktig kul att få rapport från tisdagens dräktighetsundersökningar. Jag har hoppats och försökt spana efter brunst och inte sett mer än lite lek, men eftersom jag inte varit hemma så mycket som vanligt har jag inte känt mig riktigt säker. Tjugotalet kor är också i överkant att hinna med för unga tjurar så därför var det extra spännande att få veta hur de hade lyckats.

Resultatet? Alla dräktiga utom två! Varav en är lite galen så det gör inte så mycket att hon inte ynglar av sig mer.

Kul att blondetjurarna levererade så bra. Trots att de är så pass unga. Det bådar gott inför nästa år när det är dags igen.